Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN Avanos Protokolüyle  iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kapadokya Sofrasında verilen İftar Yemeğinde Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve Eşi Meltem ELDİVAN,  Avanos Belediye Başkanı İsmet İNCE, Belde Belediye Başkanları, Avanos Adliyesi Savcı ve Hakimleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Avanos STK Başkanları, Daire Amirlerinin katıldığı yemeğe  ilgi bir hayli fazlaydı.

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN yemek sonrası yaptığı kısa konuşmada;  Mübarek Ramazan ayının Bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini ve  yapılan bu oruç ibadetininde Allah İndindinde kabul edilmesini niyaz ediyorum. Ramazan ayı Af ve  Mağfiret ayı, Bolluk ve Bereket ayı Dargınların Bir araya geldiği küslerin  barıştığı bir ay Zenginlerin Fakirlere  bolca Hayır Hasenatta bulunduğu Yardımlaşma ayı, Ülkemizin dör bir yanında ateş çemberi var  Eğer bugün rahat ve Huzur içinde İftarımızı Yapıyorsak, Orucumuzu Tutuyorsak, Namazımızı Kılabiliyorsak bunda Aziz Şehit ve Gazilerimizin  kanları var  bu vatanı  Canı Pahasına savunan başta Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarına ve Bu Ülke uğruna canını veren Bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Bu vesileyle Ramazan ayının Bütün insanlığa  Huzur, Bolluk , ve Bereket getirmesini dilerim dedi.

Avanos Kaymakamlığına atandığı günden bugüne Köy  Gezilerinde Daire Amirlerinide köylere götürerek sorunları yerinde tesbit edip Çözüm yoluna giden Kaymakam ELDİVAN  Avanos Merkezde bulunan Mahallelerdede Ramazan ayı dolayısıyla  İftar yemekleri düzenleyerek İlçe sakinleri ile biraraya gelip Devleti Milletle, Milletide Devletlede  kaynaşmasını sağlıyor.