Selda nın kardeşi Sezai ve arkadaşı Murat ın daha önce çalıştıkları iş yeri bölgesi olan Ayhanlar kum ocağı bölgesinde Mersin den getirilen balık adam dalgıçlar eşliğinde yürürtülen çalışmalar Nevşehir Savcısının da katılımında sürdürülüyor.

Gizli tanığın ifadeleri sonucu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile Avanos ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin kurduğu özel bir ekip tarafından yürütülen çalışmalar Ayhanlar Barajı ile Avanos şirketdağı meviinde sürdürülüyor.

 

Ağustos 2012 tarihinde önce evde başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 7 aylık sürede bir haber alınamayan Tunç Boztepe ve Selda Grosle'nin aranmasına ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında devam ediliyor. Avanos'un kayıpları Selda ve Tunç'u bulmak için Cuma günü Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı aramalar şu saatlerde başladı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 4 balıkaadam tarafından Ayhanlar Baraj gölünde aramalara devam ediyor.

 Balıkadamların armalarından bir sonuç elde edilmesi bekleniyor. Bu noktalarda daha önce de arama yapılmıştı. Ancak köylülerin ihbarlarına dayanılarak yeniden arama yapılıyor. Bu noktada önceki aramada baraj gölünün kıyıdan 25 metre mesafelik yerinin arandığı ancak köylülerin uyarısıyla 25 metreden ilerisinde suyun daha da derinleştiği, arabanın burada olabileceği uyarısıyla yeniden bu noktada aramalar  başladı. Köylüler ifadelerinde daha önce aranan 25 metrelik kısmın kepçe ile geçilerek arabanın daha derine atılmış olabileceğini ssöylüyor.

 

Aramalar sadece burada değil; Kum ocakları mevkiinde de metal detektörleri ve köpekler eşliğinde Savcının da katıldığı aramalar devam ediyor.