Nevşehir'in Avanos ilçesinde otomobilin kavşaktan geçerken motosiklete çarpmasıyla meydana gelen kazada yaralanan 2 kişiye ilk müdaheleyi Avanos Entegre Hastanesi Baş Hekimi Adnan Kalilli yaptı. Başhekim Kakilli'nin bu davranışı  çevredeki vatandaşların takdirini kazandı."

Nevşehir'in Avanos ilçesi Çarşı Yolu Hastane Kavşağında meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı kazada 112 ekipleriyle birlikte yaralılara ilk müdahaleyi yapan Avanos Entegre Hastanesi Baş Hekimi Adnan Kalilli 'nin bu hareketi, herkesin takdirini kazandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Baş Hekim Dr. Adnan Kalilli, göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kakilli'nin kaza anındaki soğukkanlı tavırları ve yaralılara müdahalesi de görevi ne kadar hak ettiğini göstermiş oldu.


Edinilen bilgilere göre, Kaza Nevşehir'in Avanos ilçesi Çarşı Yolu Hastane Kavşağında saat: 17.00'de meydana geldi. Olay yerinde bulunan Avanos Entegre Hastanesi Baş Hekimi Adnan Kalilli Kazayı Görür görmez olay yerine giderek ilk müdehaleyi yapıp ambulansı aradı. Motorsiklet'te bulunan  Duran G. ve arkadaşı Atakan Y. kaza mahalline gelen sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.
Aracı sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldüğü öğrenildi. Polis, Kazaya ilişkin soruşturma başlattı.