Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında Belediye yaptığı gözkamaştıran çalışmalarıyla övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Halkının efendisi değil, hizmetkârı olduğunu, yaptığı icraatlarla gözler önüne sererek, Haktan ve halktan aldığı güçle projelerini, bir bir gerçekleştiren Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli’nin hızına yetişmek imkansız. 

Başkan Yürekli ile Özkonaklıların Yüzleri Gülüyor!


Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Kasabasında belediye çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.  

Yaptığı çalışmalarıyla kasabanın çehresini değiştiren Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Hizmet gönül işidir diyerek yapılan son çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi. Özkonak Kasabamızda belediye ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda kış aylarına girmemize rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özkonak Belediyesi olarak halkımızın gece gündüz emrindeyiz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu. 


Bu Hafta İtibariyle; Su Arama ve Sondaj Çalışmalarımız, Çevre ve Kanalizasyon Çalışmalarımız, Mahut Çeşmesi Düzenlemesi ve Hz. Bin Malik Kur'an Okulunun Çevre Düzenlemesi Devam Etmektedir.

Özkonak Afet Evi Sokakta Yürüyüş Yolu Yapımı Başlamıştır. Tüm Özkonak Halkına Hayırlı Uğurlu Olsun.


Kasabamız Geneli Elektrik Trafolarının Bakım ve Onarımı Yapılmaktadır.


Kasabamız Çakmaktaşı Küme Yol Yapımı ve Parke Taş Döşeme Çalışmalarımız Devam Etmektedir.

Afat Evi-Orta Mahalle Arası Yolun Bordür Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Başlamıştır.



Orta Mahalle Yeni Mezarlık Karşısındaki Derenin Islah ve Kanal Çalışmaları Başlamıştır.


Çok kısa zamana çok fazla hizmetleri sığdırabilmeyi başaran ve Özkonak Beldesini adına yakışır bir belde haline getirmek için var gücüyle gecesini gündüzüne katarak hizmette hız sınırını çoktan aşmış olan , Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin başarılarını taktir etmemek elde değil.          
Takdir ediyoruz.          
Tebrik ediyoruz.          
Başarılı çalışmalarının devamını ve sağlık sıhhat diliyor, iyiki varsın İİlker Yürekli diyoruz.