Avanos Belediye Başkanlığı bu yılki bayramlaşma programı, vatandaşların ayağına gidilerek “Halkla İç İçe-Halkın İçinde” gerçekleştiriyor.
Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da Tahta Asma Köprünün çarşı merkezine bakan kısmında, Zabıta Kulübesinin önüne belediye tarafından kurulan Bayram çadırında, halkımızla birlikte 3 gün sürecek olan bayramlaşma programı aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı İsmet İnce bayramın 1., 2. ve 3. günü saat 15:00’den itibaren bayram çadırında bulunarak vatandaşlarla bir arada oluyor. Bayram çadırına çok sayıda vatandaş ilgi gösterirken yeni uygulama vatandaşlar tarafından da takdir ve beğeni ile karşılanıyor. Bu sayede belediyeye çıkma imkanı bulamayan veya bir iki saat süren eski bayramlaşma programlarında işlerinden dolayı yetişemediğini beyan eden pek çok vatandaş da bayramlaşmaya katılma imkanı bulduğunu söyleyerek yeni uygulamadan memnun olduklarını söyledi.
Avanos ilçesini gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çeken bayramlaşma çadırını kısa sürede yüzlerce insan ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmet İnce bütün misafirlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti ve bayramlarını kutladı.