Avanos  Kaymakamlığı Sosyal Yardmlaşma Vakfının Sofra Restauranta  düzenlediği İftar yemeğinde Devlet Millet aynı sofrada buluştu... 

İftar Yemeğinde ; Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN  ,  Avanos Belediye Başkanı İsmet İNCE ,  Avanos Cumhuriyet Savcıları, Abuzer KELEPCE, Edip ÖZGÜL, Hakim Seda TUNCER, ,Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ,  İl Genel Meclis Üyeleri  Fatma Baba PARMAKSIZ, Şaban Topuz, Tayfun Ceyhan, İlçe Emniyet Müdürü Erkin Turğut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TAŞÇI , İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk, Avanos Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Nihal Osan, Avanos Kütüphane Müdürü Nazife Küçük, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz,  İlçe Tarım Müdürü Bülent Çiftçi, Avanos İlçe Müftü Vekili A.Muhammed Çınar, Avanos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Burcu Peksarı ve Ali Avcı, Avanos Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa KARATEKİN, Avanos Şehit ve Gazi Yakınları, ve Dar gelirli vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Avanos İlçe Müftü Vekili A.Muhammed ÇINAR'ın , yaptığı  İftar  duası sonrası Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ; yaptığı konuşmada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın düzenlediği bu İftar yemeği ile Devlet Vatandaş kaynaşmasının en güzel örneklerinden birisini yaşıyoruz. Biz Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız Bir Evlat olarak,  Bir Baba olarak, Bir Arkadaş olarak her zaman sizlerin yanındayız, Öyle bir Coğrafyada yaşıyoruzki Etrafımız ateşten çember,  Suriye, Irak, ve En son Ramazan ayı  içerisinde zalim İsrailİn Filistinde Çoluk Çocuk, Yaşlı Genç demeden yaptığı katliam bu ramazan ayını ve Bayramını bütün Müslüman aleminde derin üzüntülere gark etti. Bugün bizler bu İftar yemeğinde Barış ve Huzur içerisinde buluşabiliyorsak eğer  buda , Şehit ve Gazilerimizin Vatan aşkıyla canlarını hiçe sayarak yaptıkları Vatan savunması sayesinde bugünü yaşayabiliyoruz. Bu Yıl ilkini düzenlediğimiz bu İftar yemeğini Önümüzdeki yıllarda  hergün bir mahallemizde bir sokağımızda yaparak daha çok kaynaşma, daha çok halkla buluşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu vesile ile bugün verdiğimiz bu İftar yemeğine teşriflerinizden dolayı bütün katılımcılara teşekkür eder, Ramazan ayının Bereket, Byaramınında bütün Ülkemize ve İnsanlığa göz yaşı olmadan Barış ve  Mutluluk getirmesini  temenni ederim.