Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ne iş yapıyor merak konusu?

Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde bulunan parklar ve çeşitli mesire alanları halkın hizmetine kazandırılırken Zabıta ekiplerinin ise ne yaptığı merak konusu olmaya devam ediyor. Nitekim seçimlerden sonra Belediye Başkanlığı görevine seçilen İsmet İnce’nin sürekli halkın içinde olması ilçe halkı tarafından takdir toplarken Belediye Başkanı İsmet İnce’nin yaptığı bu çalışmaların zıttına zabıta ekipleri ise ne gibi çalışmalarda bulunduğu ise merak ediliyor.

Avanos Belediyesi tarafından ırmak kenarında mangal yakmak, piknik yapmak, semaver yakmak ile ilgili uyarıcı levhalar asılmasına zabıta ekipleri adeta göz yumuyor. Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin genellikle esnaflar ile ilgili cezalar uygulamaları dikkatlerden kaçmazken ilçede çeşitli zararlar yapan ve ilçeyi kirleten kişilere göz yumması ise dikkatlerden kaçmadı.

Burada Gerek çevre ve insan sağlığını hiçe sayıp Temizlikten nasibini almamış kişileri ve bu manada gerekli kontrolleri sağlayamayan görevlileri kınıyoruz.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’nin bu konuda özellikle Zabıta ekiplerine nasıl bir çalışma sistemi uygulayacağı ise merak ediliyor.