Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında kayıp Tunç Boztepe ve Selda aranmaya devam ederken bugün sıcak gelişmeler yaşandı.

Az önce aldığımız bilgiye göre Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Avanos Emniyetinden birçok polisin katıldığı Bağ evi aramasında hiç bir sonuç bulunmadı. Bağ evi tabanının Avanos Belediyesi fen işleri çalışanları tarafından kazıldığı 2 mekap betonun bulunduğu tabandan hiç bir bulguya rastlanmadı. Polis ekiplerinin ciriminal ilaçlarla araştırma yaptığı bağ evinde söylenildiği gibi kan izine rastlanmadı. Sadece kullanılan boyalarda farklı renklerin bulunduğu yerlerden örnekler alındı. Helikopterle havadan da aramaların yapıldığı bugün herhangi bir bulguya rastlanmadı söylendi. Yarın havadan aramaların devam edeceği öğrenildi, yarın Ayhan Barajı ve çevresinde aramalar devam edecek.

 

Programda ise en ilginç gelişme bugün ise gizli bir tanığın ortaya çıkması oldu. Gizli tanık verdiği ifadede Niyazi’nin söylediğinin aksine olay gecesi Selda ve Tunç’un yanlarında olduğunu ve gördüğünü söyledi.

Bunun üzerine sinirlenen Niyazi Tunç’u öldürmediğini ama Sezai’yi öldüreceğini söylerken programda Niyazi’nin sesi reji ekip tarafından kısıldı. Yayını terk eden Niyazi sonra programa geri döndü. Müge Anlı ise olayın aydınlatılacağını bunun çok yakın bir sürede sonuçlanacağını söyledi.

Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması

 

Avanos'ta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 7 aydır haber alınamaması üzerine, bölgede başlatılan arama çalışmalarına helikopter desteğiyle devam edildi.

 

Avanos'ta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 7 aydır haber alınamaması üzerine, bölgede başlatılan arama çalışmalarına helikopter desteğiyle devam edildi.

 

Avanos'ta yaşayan ve 2 Ağustos'tan bu yana kendilerinden haber alınamayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Selda Grössle'den (41) haber alınmaması üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bölgede başlattıkları arama çalışmaları sürüyor.

 

Avanos Emniyet Müdürlüğü, yaklaşık 7 aydır herhangi bir bilgiye ulaşılamaması üzerine baraj, gölet ve Kızılırmak'ta arama yapılabilmesi için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi.

 

Bunun üzerine Ankara'dan gelen helikopter ile kentteki baraj, gölet ve Kızılırmak üzerinde tarama yapıldı.

 

Ayrıca çiftin kaybolmadan önce piknik yaptıkları bağ evinde de arama yapan polis ekipleri, bağ evinin taban kısmındaki beton bölmeyi kırarak çiftin öldürülmüş olma ihtimaline karşı kazı gerçekleştirdi.

 

Kazı ve arama çalışmaları devam ederken, polis ekiplerinin herhangi bir ize rastlamadıkları bildirildi.

 

Olayla ilgili sürdürülen soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

 

-Olay-

 

Avanos'ta yaşayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grössle (41) 2 Ağustos 2012'den itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başta Avanos ilçe sınırları olmak üzere kent genelinde geniş çaplı arama çalışması yürütmüş ancak kayıp iş ortaklarının izine rastlanmamıştı.

 



Kaynak:Avanos Haber