Avanos Belediyesi’nin Acı Günü... Avanos Belediyesine uzun yıllar hizmet veren, Avanos esnafı ve bütün vatandaşlarca çok sevilen Abbas Baytatlı hayatını kaybetti.

Avanos’un sevilen yüzlerinden olan Baytatlı, yardımsever, sevecen ve çok iyi bir insandı. Avanos Belediyesine yıllarca hizmet Abbas Baytatlı dün akşam saatlerinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Değerli meslektaşımız emekli zabıta memuru Abbas Baytatlı, belediye önünde düzenlenen törenin ardından, merkez camide kılınan öğle namazına müteakip Avanos kabristanlığında sevenlerinin göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Belediye önünde düzenlenen törende Belediye Başkanımız İsmet İnce; Avanos, herkes tarafından sevilen büyük bir değerini kaybetti. Daha iki gün önce kendisiyle yolda karşılaştık, bahçeden geliyorum yoruldum gidip biraz dinleneceğim demişti. Bu binada ve Avanos Belediyesinde 19 yıl hizmet etti. Daha henüz 52 bahar yaşamıştı, aramızdan çok erken ayrıldı. Vazife ve görev adamıydı, çalışkandı ve herkes tarafından çok sevilirdi. Onu bu haysiyetleri ile hatırlayacağız. Ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun dedi.
Avanos Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından büyük bir kalabalıkla birlikte Avanos kabristanlığında göz yaşlarıyla toprağa verildi.
Fotoğraflar