“Hadi Bi Gidin Artık”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de amatör futbol takımlarının önüne yeni bir hedef konulması gerektiğine dikkat çeken ASKF Başkanı Nevşehir Spor GK Yönetimine artık 3. Lige çıkın diye seslendi.

İlimizin futbol alt yapısı açısından son derece iyi durumda bulyunduğunun altını çizen ASKF Başkanı Mustafa Avcı, 2006 futbol sezonundan bu yana Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Nevşehir Spor takımının artık Nevşehir’i profesyonel ligde temsil etmesini istediklerini belirtirken, Amatör liglerde mücadele eden takımların önüne de BAL Liginde mücadele edebilme şansının konulması gerektiğinin altını çizdi.

Nevşehir Spor GK Takımının 2015-2016 sezonunda BAL Liginde şampiyon olarak bir üst lige çıkması için kendilerinin de maddi-manevi destek sağlayacaklarına dikkat çeken Avcı, “Açık ve net bir şekilde söylüyorum. Nevşehir Spor yönetimine hadi bi gidin artık diyorum. Zira yıllardır ilimizi bölgesel amatör liglerde temsil eden takımımızın artık Profesyonel liglere yükselmesini ve orada ilimizi temsil etmesini istiyoruz. Bu konu özellikle amatör futbol liglerimizde mücadele eden takımlarımızın önüne bir hedef konulması açısından da büyük önem taşıyor. Şu an BAL Ligi baraj müsabakası oynamaktan başka bir hedefimiz yok. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa maddi –manevi bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Nevşehir Spor GK yönetiminin şu ana kadar yeni sezon için yaptığı transferleri görünce İnşaallah bu yıl kırmızı beyazlı ekibimizin Profesyonel lige adım atacağını ümit ediyoruz” açıklamalarında bulundu.