Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tok, Kemal Güner ve Yüksel Babaoğlu ve NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’a   Destekleme Programı hakkında bilgi veren Ofis Üyeleri, Kapadokya Bölgesi’ne  Kültürel Mirasın sorumlu bir şekilde kullanımı ve Turizm alanındaki getirileri üzerine bir çalışma yapmak üzere geldiklerini belirterek ,bu konuda ortak  hareket konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Avrupa Konsayi Priştine Heyeti’nin sorularını yanıtlayan  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri  Ahmet Tok, Kemal Güner ve Yüksel Babaoğlu,  Dünya’da eşi ve benzeri olmayan ve bu sebeble Dünya Kültür Mirası Listesi’ne dahil edilen bölge de özellikle turizmciler tarafından bu konunun hassasiyeti üzerine durulduğunu belirterek,bölgenin dünyada tanıtımı için etkin olan tüm çalışmalara destek verileceğini dile getirdiler.

Görüşmelerin ardından  NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tok  ve Yüksel Babaoğlu tarafından günün anısına   Proje Yöneticisi  Michele Bergooll ve Proje Koordinatörü Hermonije Radonigi’ye  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası işlemeli tabak hediye edildi .