Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve Nevşehir Üniversitesi işbirliğinde yürütülen bir proje kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden akademisyen ve işadamlarından oluşan heyet...

 

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve Nevşehir Üniversitesi işbirliğinde yürütülen bir proje kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden akademisyen ve işadamlarından oluşan heyet Nevşehir'e gelecek.

 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından Transversal program kapsamında desteklenen "Mesleki Eğitimde Yerel Yönetimin Rolü ve mesleki ve yetişkin eğitim kurumları, üniversiteler ve STK'lar arasında işbirliğinin artırılması" konulu proje kapsamında Nevşehir Üniversitesi'nde çeşitli programlar düzenlenecek.

 

Almanya, Hollanda, Danimarka, Litvanya, Letonya, İngiltere, İsveç, İtalya ve Portekiz ülkelerinden gelecek olan heyet, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Kapadokya Eğitim Merkezi, Ahiler Kalkınma Ajansı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü de ziyaret edecek.

 

Yapılan ziyaret ve programlar sonunda bir çalışma ziyareti raporu hazırlanarak Avrupa Birliği Komisyonu başta olmak üzere alan ile ilgili tüm bakanlıklarla paylaşılacak.