Geçtiğimiz hafta sonunda Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’de İç Anadolu Kadın Buluşmaları programı gerçekleştirilmişti. Programa desteklerinden dolayı Kadın kollarından sorumlu Şube başkan yardımcısı Fatma Aygün, Şube Başkanı Mustafa Özdemir’e programa desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde kadın kollarından yaklaşık 50 eğitimci kadının bir araya geldiği toplantıda eğitimci kadınların karşı karşıya kaldıkları sorunlar ve bu sorunların çözüm önerileri ele alınmıştı.
Söz konusu istişare toplantısının ardından ilimizde misafir edilen eğitimci kadınlar Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerine de bir gezi programı dahilinde gezip görme imkanı da elde etmişlerdi.
Konuya dair açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Aygün, “Söz konusu etkinliğin ilk kez ilimizde düzenlenmesi bizleri de mutlu etti. Misafirlerimizi ilimizde en iyi şekilde ağırlama imkanı elde etmemizde şube başkanımız Sayın Mustafa Özdemir’in önemli desteğini gördük. Kendisine özellikle teşekkür etmek istiyorum” dedi.