Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı ve Bahçeli Köylerini birbirine bağlayan köprü üzerinde düzenlenen AKKÖPRÜ Açılışı ve iftar proğramına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Murat Göktürk,  Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl ÖZel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit , KAPHİB Müdürü Levent Ak, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

35 yıllık özlem olarak nitelendirilen köprünün inşası ile iki köy arasındaki mesafe kısaltıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "Ürgüp/ Ayvalı-Bahçeli köylerimiz arasında hizmete açtığımız köprümüzde sadece yolları değil, gönülleri de birleştirdik. İftarın sevincini hemşerilerimizle paylaştık. ‬‪Bizim işimiz, sevgi ve merhamet diyarı Kapadokya’mızda gönüller yapmaktır. ‬‪“Gönüllerin partisi de AK PARTİ’dir.” dedi.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’

Bahçeli Köyü Muhtarı Orhan Cengiz ile Ayvalı Köyü Muhtarı Hasan Çakır, ortaklaşa hem Akköprü adını verdikleri köprünün açılışında konuşan Açıkgöz ; "Ürgüp/ Ayvalı-Bahçeli köylerimiz arasında hizmete açtığımız köprümüzle sadece yolları değil, gönülleri de birleştirdik. 
AK kadrolar söz verdi mi yapar. 24 Haziran’da da Cumhur İttifakına, Sayın Recep Tayyip Erdogan’a destek vermenizle milletimiz kazanacak."dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da: "Ak kadrolarımızın Bahçeli ve Ayvalı köyüne hediyesi olan köprünün açılışını yaparak , köylülerimizin daveti üzerine iftar yemeğine katıldık. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin.. Onlar konuşur AK PARTİ YAPAR .." dedi.