NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yıllardır kulağımıza ve gözümüze hitap eden iki isim var ki, onların yaşama tutunma çabalarına bakıldığında hem şükredip, hem de hayata tutunmak için çok neden bulunabilir.

Bu isimlerden ilki yıllardır Nevşehir’in hemen hemen tüm merasimlerinde, cenazesinde, düğününde, sünnetinde, toplantısında gözlerin aşina olduğu Mahmut Sami Kemikkıran Hoca. Manevi yönü dışında Kemikkıran hoca yıllardır kulağımıza hitap etmeyi sürdürüyor.

Nevşehir Radyo Mega’da program yaparak maneviyat ışığı ile dinleyicilerini bilgilendiren Mahmut Sami Kemikkıran Hoca, dini sorulara ve sorunlara getirdiği çağdaş yorumlarla tanınıyor. 

Geçtirdiği bir kaza sonucunda görme kabiliyetini kaybeden Ömer Kavak’ta tıpkı Mahmut Sami Kemikkıran Hoca gibi ilimizde gören gözlerin, tutan ellerin hem şükredip, hem de feyiz alabileceği isimler arasında.

Kapadokya Televizyonu ve Kapadokya FM radyosunda 20 Yıla yakın bir süredir program yaparak hayata tutunan, yaptığı programlarda gündemi takip eden ve dinleyicilerini gündeme dair konularla ilgili bilgilendiren Ömer Kavak, ilimizdeki engellilerin örnek isimleri arasında.