Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ankarada'ki bir ziyaretinde Bakan Özhaseki Ürgüplü Manifaturacı Mustafa Altun'a selam gönderdi.
Başkan Yıldız'da Bakan Özhaseki'ye "Ürgüp'ü ziyaretinizde Mustafa Abi'yi de davet ederiz, görüşürsünüz sayın bakanım." dedi.
Aradan aylar geçti, Bakan Özhaseki Ürgüp'te bir programa katılmak üzere Başkan Fahri Yıldız tarafından davet edildi. Muhtar Mustafa Altun ( Şirket)'e de bilgi veren Yıldız, "Bakan arkadaşına o özel balından getirmeyi unutma Şirket." dedi.
Bakan Özhaseki, Ürgüp'e geldiğinde (Şirket) Mustafa Altun'u hatırlayarak sarıldı. Ziyareti anısına Altun tarafından Bakan Özhaseki'ye özel şirket balı ve Ürgüp yöresel kabak çekirdeği o yıllara ait hasekioğlu ve Altun manifatura poşetinde hediye edildi.
Mustafa Altun (Şirket) o yılları şöyle anlatıyor:
"1994 yılında toptancı olarak Kayseri'den mal almaya giderdik, o yıllarda Haseki, Kayseri Belediyesi için adaydı. Kayseri'den toros araba aldım. Kefil lazım oldu. Gittim, Mehmet benden 4 yaş küçüktür, kendisinden rica ettim bana kefil oldu arabayı almıştık. Çalışkan dürüst iyi bir esnaftı, iyi bir belediye başkanı oldu, şimdi ise güzel işlere imza atan iyi bir Bakan. Yolu açık olsun. Zaman zaman Özhaseki'nin oğlu ile görüşürüz. Mütevazi iyi bir çocuktur."