Baki Şenal Avanos Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.
 Öncelikle başta Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve tüm Avanos halkına sevgi ve saygısını sunan Şenal kendisini kısaca tanıttı.
  Baki Şenal Kimdir ?
 1982 Avanos doğumlu, evli ve 1 çocuk babası Şenal yaklaşık 8 yıldır ticaretle uğraşıyor.
 Avanos Belediyesinin altındaki dükkanımda yıllardır hizmet veren Şenal ailesinin, arkadaşlarının ve çevresinde ki bir çok insanın destekleriyle önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi.
 Yıllardır süre gelen muhtar anlayışını değiştirip birebir mahalle sakinleriyle iletişim İçinde olacağını, sadece belge almak için göreceğiniz bir muhtar değil her konuda yanınız da olan bir muhtar olmayı kendisi ve ekibinin amaç edindiğini belirtti. 
 Gençliğimizin de verdiği güçle her konuda çaba gösterip koşturmaya ve çalışmalarımıza aralıksız devam etmeye söz verdik diyen Şenal şimdi çıkıp muhtarın asli görevlerini projelerimiz diye göstermeyeceğiz eğer muhtar iseniz zaten bunlar sizin görevinizdir diyerek sözlerine devam etti. 
 Şenal ben ve ekibim asli görevlerimizi yerine getireceğimiz gibi Avanos'un en büyük mahallelerinden biri Olan Cumhuriyet Mahallesini ilçemizin huzur ve refahı  üst seviyelerde olan bir mahalle haline getirmeye çalışacağız, kelimeleri ile dikkat çekti.
 Tabi ki bu çalışmalarımızı Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Emniyet Amirimiz ve idari yöneticilerle iletişim içerisinde olarak gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Mahallesinin artık değişme zamanı geldi ve bu değişim bizimle gerçekleşecek diyen Şenal önümüzdeki seçimlerin başta ilçemize ve Tüm Ülkemize hayırlara vesile olmasını diler tüm muhtar adaylarına başarılar dilerim diyerek konuşmasını noktaladı.