Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz,"Türk Turizm sektörü adına, barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.''

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz mesajında, Kurban Bayramı'nın millete, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek,"Mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin Allah ibadetlerini kabul etsin. Dünyanın her yerinde acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de biran önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum." temennisini iletti.

Bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu hatırlatan Durmaz, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda milletimizin kenetlendiğini vurguladı.

Durmaz, "Özellikle bayramlarda şehitlerimizin yadigarlarını ve kahraman gazilerimizi unutmayalım, onları bu müstesna günlerde yalnız bırakmayalım. Bayram sevincimizi paylaşarak, kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim. Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını, bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum." dedi.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz mesajını, ''Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Turizm sektörü adına, barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.'' ifadeleri ile tamamladı.