Kartal Belediye Başkanı Nevşehirli Op. Dr. Altınok Öz, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i makamında kabul ederek, ilçede devam eden proje alanlarını gezdirdi. 

Ziyarette, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ile birlikte yine Nevşehirli değerli hemşehrimiz Prof. Dr. Ersan Şen de hazır bulundu. Başkan Altınok Öz, misafirlerini ilk olarak TAK Kartal ekibiyle tanıştırdı. TAK çalışanları, Kaymakam Tekin’e yaptıkları çalışmaları anlattı. Kaymakam Tekin, TAK Kartal’ın çalışmalarını çok yerinde bularak, yerel yönetimlerin bu tarz çalışmaları örnek alması gerektiğini kaydetti. Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve Prof. Dr. Ersan Şen, ziyaretin devamında Kartal Belediyesi Sosyal Medya ekibiyle tanıştı. Ziyaretçiler burada da Sosyal Medya ekibinin çalışmalarını dinledi.

“Kartal’ın Sosyal ve Kültürel Alanı Değişecek”

Ziyaretin devamında Başkan Altınok Öz, misafirleriyle birlikte Kartal’da yapımı devam eden Havuzlu Park ile Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni gezdi. Projelerin çalışanları, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve Prof. Dr. Ersan Şen’e çalışmaların detayları hakkında bilgi verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ziyaretin sonunda yaptığı konuşmada “Bugün Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ile ünlü Hukuk Profesörü Ersan Şen’e belediyemizi ve Kartal’ımızı gezdirdik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları hem belediye binamızda, hem alanda anlattık. Kendileri de çalışmalarımızdan memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduk. Kartal’da yapımı devam eden projelerimizi tamamladığımızda kentin sosyal ve kültürel alanı değişerek yeni bir boyut kazanmış olacak. Misafirlerimize de bunu anlattık” dedi.