Basansarnıç köyü’nde düzenlenen geleneksel Bayramlaşma proğramına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile daire müdürleri ve köylüler katıldı.

Basansarnıç etkinliğinde konuşan Nevşehir Milletvekili  Ebubekir Gizligider, "Basansarnıç köyümüzde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına katıldık. Hizmetlerimizle her zaman Köyümüzün yanında olduk ve olacağız" dedi. Gizligider,
Nevşehir merkez köy ve kasabalarına yatırımların aralıksız devam ettiğini, geneleksel olarak kutlanan köy şenlikleri vesilesiyle burada bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek yatırım ve hizmetlerin artarak devam edeceğini bildirdi, Ramazan bayramının hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.


Basansarnıç Köyü' müzün geleneksel bayramlaşma merasiminde 7'den 70'e birlik ve beraberlik içerisinde şeker tadında bir bayram yaşıyoruz diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de konuşmasında “Bugün burada siz değerli hemşerilerimizin düzenlemiş olduğu bu güzel etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Köylerimiz de bu ve benzeri etkinlikler köylülerimizin kaynaşmasına bir kez daha vesile olmaktadır. Böylesine güzel, anlamlı bir proğram düzenlemiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim” dedi.