Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün özel uçak 'ANA' ile Nevşehir'e geldi. 

Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile öteki ilgililer uğurladı.

Başbakan Erdoğan ın Niğde mitingi için beraberinde Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel de yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ı Nevşehir Kapadokya Havalimanında Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Milletvelilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti Nevşehir il Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz karşıladı.

Erdoğan, buradan helikopterle Niğde'ye geçti.

Başbakan Erdoğan,partisinin Hükümet Meydanı'ndaki mitinge katılmak üzere helikopterle Niğde'ye geçti.Başbakan Erdoğan ın Niğde Mitingi Saat:13:00 te...

Bu arada, Kapadokya Havalimanı'nın çevresine Sabah saatlerinde gelen tırların üzerindeki "Sayın Başbakanım Nevşehir sizi bekliyor. Allah aşkına bu hasreti bitirin" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Erdoğan, havalimanında yaklaşık 20 Dakika dinlendikten sonra Niğde Valiliği ziyareti ve partisinin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingine katılmak üzere helikopterle Niğde'ye hareket etti.