Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘1. Eğitim ve Kaynaşma Kampı’na katıldı.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı Kozaklı ilçesine gelişinde kendilerini; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile partililer karşıladı.
Partisi tarafından düzenlenen ‘1. Eğitim ve Kaynaşma Kampı’nın kapanış programına katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Program sonunda protokol üyeleriyle bir araya gelen Işık’a Rektör  Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, plaket takdiminde bulundu.
Bakan Işık’tan Şehit Ailesine Ziyaret
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 2017 yılında Bingöl’ün Genç İlçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Onbaşı Hakan Demirci’nin ailesini evlerinde ziyaret etti.
Işık’a şehit ailesini ziyaretlerinde, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit eşlik etti.
Şehit ailesiyle bir süre görüşen Işık, daha sonra Kozaklı’dan ayrıldı.