BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜ ATALAY ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ

Nevşehir ’deki  gazete yöneticileri ve  medya temsilcileri ile düzenlenecek toplantıya katılmak üzere Nevşehir’e gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü  Mehmet Atalay, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı  Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Nevşehir’deki toplantının verimli bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Ünver, Anadolu’da oldukça güç şartlar içerisinde yürütülen basın alanındaki çalışmalara etkin bir desteğin basının daha da gelişmesi açısından vazgeçilmez bir önem taşıdığına inandığını ifade etti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü  Mehmet Atalay’de kurum olarak gazete işletmecileri ile gazetecilerin daha iyi maddi imkanlara kavuşması yönünde çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, diğer şehirlerde olduğu gibi Nevşehir’deki düzenlenecek toplantıda da yaşanan sorun ve çözüm önerilerinin daha hızlı bir şekilde ortaya konulacağını kaydetti.

Ünver, daha sonra ziyaretin anısına Basın İlan Kurumu Genel Müdürü  Mehmet Atalay’a  Avanos toprağından yapılı anfora ie Nevşehir Belediyesi tarafından basılan çeşitli Kültür yayınları takdim etti.