Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde meydana gelen ilginç kazada, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un belediye önünde park halindeki makam aracına otomobil çarptı.

Edinilen bilgilere göre, kaza dün akşam üzeri Gülşehir belediyesi hizmet binası önünde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobil, düz yolda kontrolden çıkarak belediye hizmet binası önünde park halindeki 50 NB 001 plakalı resmi makam aracına çarptı.

Çarpmanın şiddeti sonrası meydana gelen gürültü ile dışarı çıkan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, makam aracına bir otomobilin çarptığını gördü. Hemen olay yerine giden Başkan Arısoy, kaza yapan otomobil sürücüsü için önce bir su istedi daha sonra sağlık ekiplerini çağırarak sürücünün sağlık kontrolünün yapılmasını istedi. Çarpma sonrası her iki otomobilde de maddi hasar meydana geldi. Kaza yerine gelen Gülşehir İlçe Merkez Trafik Ekipleri incelemeler yaptı.


Geçmiş olsun​ Başkan...
Başkan Arısoy kazaya ilişkin www.fibhaber.com a yaptığı değerlendirmesinde; "Açıkcası görünmez kaza diye buna denir. Düz yolda, yol kenarında park edilmiş makam aracına bir araç gelip çarpıyor. Kaza anında Bende Belediyede ekibimle birlikte Gülşehir'imize yapmayı düşündüğümüz yeni projelere ilişkin çalışıyorduk. Birden O şiddetli sesi duyunca açıkcası endişelendik ne oldu diye. Neyseki kazada bir can kaybı yaşanmadı en büyük tesellimizde bu oldu. Heralde Attığımız Sıcak Asfaltın Nazarı Çıktı. Sağlık olsun" dedi.

Kazanın ardından polis ekipleri tarafından makam aracında hasar tespiti yapıldı.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Bizde FİB Haber Merkezi olarak Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.