Başkan Arısoy; “Gülşehir’e hizmet için gece gündüz çalışıyoruz”
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İlçe genelinde yapılan altyapı kanalizasyon, temiz su, Doğalgaz, ve kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
Gülşehir Belediyesi’nin alt yapı ve hemen ekabilinde üst yapı çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, ilçe genelinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına ilçe genelinde 20 - 25 ayrı noktada çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını Belediye inşaat mühendisi Samet Ercan, Belediye İşçi Çavuşu Ercan Özbek ve Fen işleri sorumlusu Ufuk Uludağ ile birlikte sıkı bir denetim yapan Başkan Arısoy, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için yoğun çaba sarfediyor. 
Başkan Arısoy, “Belediye olarak Gülşehir’in her mahalle ve sokağında çalışmalar sürdürüyoruz,  Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesi üzerinde 3 ayrı noktada çalışmalarını sürdüren belediye su ve kanalizasyon ekiplerimiz ile Nevşehir ve Kızılırmak Caddesi üzerindeki Mesken ve İşyerlerinin temiz su ve kanal bağlantıları gerçekleştiriyoruz, Fatih mahallesinde alt yapısı biten sokaklarda kilitli parke taş döşeme çalışmalarıda başlatılmış olup alt yapı sonrası üst yapılardada start verilmiştir. Kurşunlu camii güzergâhında doğalgaz parsel bağlantıları, Kızılırmak caddesinde ise doğalgaz parsel bağlantılarının tamamlanması ile birlikte fen işleri ekiplerimiz kurban bayramı öncesi yol tadilatlarını tamamlayarak bayram öncesi ana caddelerimizi sıcak asfalt öncesi son kez onararak bir nebze olsun esnafımızı rahatlatmak istediklerini belirterek inşallah bayram sonrasında sıcak asfaltımızın ihalesini tamamlayarak ana caddelerimize sıcak asfalt atmış olacağız.” dedi.  
         Başkan ARISOY mesai saatleri sonrası Belediye Birim Amirleri ve İnşaat Mühendisi Samet ERCAN’dan işlerin ilerleyişi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi. Başkan Arısoy ayrıca çalışmalar ve projelerle ilgili şunları kaydetti; “İlçemizde yollarda oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız günlük 20-25 ayrı noktada hızla devam etmektedir. Gülşehir’in gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde sıcak asfalt, kaldırım, kilit parke ve peyzaj ve Kurban Bayramı temizlik çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Gülşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.