NEVŞEHİR(MHA) İlimiz Nevşehir'de ki kamu yatırımlarının masaya yatırıldığı koordinasyon kurulu toplantısında dikkat çeken diyaloglardan biri de Derinkuyu belediye başkanı Ahmet Balcı ile Karayolları Bölge Müdürü arasında geçti.

Karayolları Bölge Müdürünün ilimizdeki yatırımlarla ilgili bilgiler aktardığı bölümde söz alan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Derinkuyu-Güzelyurt arasındaki yolun genişletilmesini istedi.

Söz konusu yol güzergahında yolun dar olması nedeniyle son dönemlerde sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini hatırlatan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Karayolları Bölge Müdürlüğünün söz konusu yolda inceleme yaparak, yolun genişletilmesi için bir an önce çalışmalarda bulunmasını istedi.

Başkan Balcı’nın bu talebinin son derece yerinde bir talep olduğunu dile getiren Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’da söz konusu yolda Karayolları 6. Bölge müdürlüğü ekiplerinin bir ön çalışma yapmasını istedi ve trafik kazalarına neden olan yolun en kısa zamanda programa alınarak düzenlenmesi talimatını verdi.