Hafta sonunda Nevşehir’de bulunan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı kendi onurlarına verilen yemeğe katılan Vanlı şehit ve gazi aileleri Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’ye özel olarak teşekkür ettiler.
Nevşehir’de bulundukları süre içerisinde Nevşehir Şehitliğini de ziyaret eden Van ilinden gelen 25 şehit ailesi ve gazi yakını ilimizde gördükleri misafirperverlikten dolayı memnun kaldıklarını dile getirdiler.
Van Şehit aileleri derneği başkanı Ahmet Baki, Nevşehir’de düzenlenen organizasyonun için başta Kültür Turizm bakanı Numan Kurtulmuş’a Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekillerine, Protokol mensuplarına ve kendilerini Nevşehir’de güzel bir şekilde ağırlayan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’ye teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Bu arada Van ilinden gelen heyet İl Jandarma Alay Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Ürgüp Belediye Başkanının da yer aldığı heyetle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.