Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE'nin 10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla geldiği Nevşehir ziyaretlerinin ardından Ürgüp ilçesine geçişinde, Ortahisar kavşağında Kasabamıza Hoş Geldiniz Sayın Bakanım yazılı pankartı görünce aracını durdurarak kendisini karşılayan Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç'e teşekkür ederek bir süre görüştüler.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasının Belediye Başkanı Sayın İsmail Genç, partisinin seçim bürosu açılışı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Nevşehir den Ürgüp ilçesine geçişinde Ortahisar kavşağında gördüğü Kasabamıza Hoş Geldiniz Sayın Bakanım yazılı pankart sonrası aracını sağa çekerek durdu. Bakan Güllüce Ortahisar Belediye Başkanı Sayın İsmail Genç e bu yaklaşımı adına teşekkür etti.


BAŞKAN İSMAİL GENÇ TEN ORTAHİSAR ORTAHİSAR KASABASI KÜLTÜRÜNE YAKIŞIR ÖRNEK DAVRANIŞ.


Nevşehir ve Ürgüp te temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE Programında olmamasına rağmen başkanın jestini görüp Ortahisar kasabası girişinde durarak teşekkürlerini bildirdi.Bakan Güllüce yi karşılama anında Başkan İsmail GENÇ encümen üyeleri Galip Yavuz ve Süleyman Ateş de hazır bulundu.
Sonrasında FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Siyaset seçim sathında yapılır biter.Şuan tüm seçilmişler seçmenlerine hizmet için çaba sarf ediyor.Bizde Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE nin Şehrimize geldiğini duyunca bölgemiz ve beldemiz insanına yakışırcasına bir misafirperverlik göstererek karşılama töreni hazırladık. Kasabamız Ortahisar a Cumhurbaşkanımızda Başbakanımızda hangi siyasi parti Başkanı yada Devlet erkanı gelirse gelsin en güzel şekilde karşılamak ve misafir etmek bize yakışır dedi.