İlimiz Nevşehir ve Orta Anadolunun Güçlü Sesi" www.fibhaber.com "Gazetemizi ziyaret eden Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, ilçe sorunları ve belediye hizmetleri konularında İnternet Gazetemiz Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’la görüşmelerde bulundu.

Başkan Celalettin Güven, ziyaretlerinde şu görüşleri ifade etti. “Bölgemiz adına çok yönlü ve çok sesli bir gazetesiniz. İlkeli, seviyeli yayın politikanızla Tüm Nevşehir ve Kapadokya Bölgesine katkıda bulunurken eksikliklerin giderilmesi, anlamlı projelerin hayata geçirilmesi yönünde de bölgemize katalizör oluyorsunuz. Bu vesile ve düşüncelerle öncelikle gazetenizin Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a siz değerli yazı yayın kuruluna, Muhabirlerine, Editörlerine ve gazetenin hazırlanmasında emek veren tüm gazete çalışanlarına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Güven; "Benim için bana oy veren vermeyen hiçbir vatandaşımız için bir ayrım söz konusu değildir. Seçim sonrası Siyasi gömleğimi bir tarafa bıraktım.Herkese eşit mesafedeyim.Benim için tek fark bu ilçemiz için kim daha çok çalışıyor emek veriyor bu daha önemli..."

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven konuşmasında, artık seçim süreci bitti.Dünü konuşursak yarına hazırlanamayız hep orada kalırız.Artık Siyasette seçim süreci Demokratik bir şekilde tamamlanmasının ardından şimdi halkımız bizden Hizmet bekliyor. Bizde bu sorumluluk ve bilinçle bu göreve talip olduk. 

Türkiye'nin önde gelen termal turizm merkezlerinden Kozaklı ilçemizin Sağlık  Turizminde lider olma yolunda ki çaba ve gayretlerimiz bütün çalışmalarımızın ana amacını teşkil etmektedir. Rabbim izin verirse Güzel ilçemiz Kozaklı'mızı yurt içi ve yurt dışında en güzel şekilde tanıtmak Ekonomik değerlerini ortaya koyarak, ilçemize yatırım sağlanması gibi hususlarla Belediyecilik alanındaki hizmetlerimizlede Kozaklılı hemşehrilerime en güzel layık oldukları hizmetleri sunabilmenin yoğun gayret ve çabası içerisindeyiz. Artık Kozaklı ilçemiz Bölgenin yükselen bir değeri olarak gerek Nevşehir Merkezine gerekse yurt içi ve yurt dışı bağlantılarıyla sağlam köprü kurmanın zamanı gelmiştir. Kapadokya bütünlüğü içerisinde bir marka kent modeli için layık olduğu yerini alması için ne gerekiyorsa yapacağız.

Bu alanda Siz değerli Basın Camiasınında Kozaklı'mızın bu büyük hedeflerinin gerçekleşmesinde büyük rolü olacağı kanısındayım.Bu yüzden sizlerede büyük iş düşüyor dedi.


Başkan Balcı’nın ziyaretinden dolayı memnunluk duyduklarını belirten FİB Haber İnternet Gaztemiz Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, Başkan Güven'e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da ;Sağlık Turizmin önemli merkezi Kozaklı ilçemizin Bu hızlı Gelişim ve değişim serüvenini bizlerde büyük bir memnuniyetle ve heyecanla yakından takip ediyoruz. FİB Haber Merkezi olarak Bu Güzel ilçemiz Kozaklı'nın tanıtım dahil Her zaman yanındayız. Çalışmalarınız Samimiyetiniz ve Bu ziyaretinizde bir kez daha göstermiştir ki Artık Kozaklı ilçemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.