Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, 11-13 Ekim 2017 tarihinde Nevşehir’de gerçekleşen 2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Konferansı “IMSTEC 2017” ye katkılarından dolayı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyarette üniversitelerinin hızlı gelişimi hakkında borsa Başkanı Salaş'a bilgi veren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, Nevşehir HBV Üniversitesi olarak Nevşehir'in yararına olacak her türlü çalışmaya bundan sonra da katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

NTB Başkanı Salaş'ta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir Ticaret Borsası olarak bundan sonrada elimizden geldiğince Üniversitemiz gelişimine desteklerimiz sürecek. Üniversitemizin, bilimsel çalışmalarıyla, sosyal sorumluluk projeleriyle ilimiz Nevşehir ve bölgemize verdiği bu güzel hizmetleri için ve ayrıca bu nazik ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum dedi.


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Kurt ve Çarboğa, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a, Bu yıl İkincisi düzenlenen 2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Konferansı'na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek “plaket” takdim ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.