Başkan İbrahim Salaş, Yayımladığı mesajda; İnsanlığın ruh ufkuna aydınlık bir devir açan Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Başkan Salaş; “İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimizin bu mübarek günde dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun örnek şahsiyetini, güzel ahlakını evrensel değerleri tanımaya ve tanıtmaya daha çok ihtiyaç duyuyoruz.” dedi.
 

Böylesine önemli günlerin manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimlerinden biri olduğunu aktaran Salaş,  bu günün sevginin, hoşgörünün, cömertliğin, merhametin, barışın ve adaletin temsilcisi, alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Hz. Peygamberimizi daha iyi anlamamıza ve O’nun getirmiş olduğu evrensel mesajı ve prensipleri uygulamamıza vesile olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Başkan Salaş; “Mevlid Kandili'nin; tüm insanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder,‘’ Tüm Borsa üyelerimizin ve Nevşehir halkının mübarek Mevlid Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim’’ dedi.