Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen yaptığı açıklamasında; Ramazan boyunca Nevşehir halkını sahura kaldıran ramazan davulcularının, yarın yapılacak LGS sınavları öncesi bu gece sahurda davul çalınmıyacağını ve sınav günü, gün içerisinde de sıkı denetim yapılacağını söyledi.

Seçen; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize 2 Haziran Cumartesi günü girecekleri LGS Sınavı’nda başarılar diliyorum. Sevgili gençler sizler için Nevşehir Beledi̇yesi̇ olarak Ramazan davulcularımızı bu gece dinlendiriyoruz. " dedi.

LGS SINAVI İÇİN BU GECE DAVULCULAR DİNLENECEK

2 Haziran 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek LGS sınavları nedeniyle Nevşehir Belediyesi bir dizi önlem aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yarın LGS sınavına girecek öğrencilerin sınav öncesi ve sınav süresince dışarıdan dikkatlerini etkileyebilecek her türlü gürültü ve ses kirliliğine karşı her türlü önlemin alındığını belirterek, Zabıta ekiplerinin sınavın yapılacağı okul çevrelerinde sürekli denetimler yapacağı bilgisine yer verdi.

SINAVIN YAPILACAĞI OKUL ÇEVRELERİNDE SES VE GÜRÜLTÜYE İZİN YOK

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama ile öğrencilere başarılar dileğinde bulundu. Gençlerin gelecek hedeflerini belirlemesi açısından oldukça önemli olan LGS  sınavı öncesinde  sahurda tüm davulcuları bir günlüğüne dinlendireceklerini  ifade eden Seçen, 2 Haziran 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınav öncesi ve sırasında, sınavın yapılacağı tüm okulların çevrelerinin Nevşehir Belediyesi Zabıta  Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim altında tutulacağını belirterek, meydana gelebilecek ses kirliliği ile gürültüye asla izin vermeyeceklerini kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileğinde de bulanarak ,sınavın öğrenciler açısından hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.