Göre  Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Göre'mizi Daha güzel, yaşanabilir belde haline getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarının altını çizerek, "Seçimlerde söz verip vermediğimiz ayrımı yapmaksızın Vaat etmediğimiz işleri de bir eksiklik olarak görüp yapıyoruz.Kasabamızın Belediye hizmetlerine doyurmaya kararlıyız.Rabbimin izniylede bu doğrultuda çalışmalalrımızı aralıksız sürdürüyoruz dedi.

Göre Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.

Göre Kasabasındaki hizmetlerin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla ikisi çöp arabası ve biri makam aracı olmak üzere toplam üç yeni araç Göre Belediyesinin hizmetine girdi.

 TOPÇU
 : 'Yeni dönemde yeni başarılara imza atacağız'

Göre kasabasını çekim merkezi haline getirecek projeleri birer birer hayata geçiren Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Göre kasabamızda Belediyemize kazandrıdığımız yeni araçlarla daha güzel hizmetler vermeyi hedeflediklerini belirtti. Topçu” Yeni araç filomuz hizmete giriyor. İnşallah kazasız, belasız hizmetler verir. Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi vaadtlerimizi birer birer yerine getirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyorum inşallah bu yeni araçlarımızla birlikte vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız.”dedi.

Göre kasabasına yakışır hizmetleri beldeye kazandırmakta kararlı gözüken  Başkan Topçu hedefindeki belediyeyi hem araç hem de gereç konusunda güçlendirmeyi planladığını açıklayarak, eksik olan araçları da tamamlayarak araç filosunu daha güçlendireceğini dile getirdi.

Göre Belediyesinden kilitli parke çalışması

Başkan Topçu www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında kasabamızın muhtelif yerlerine ve mahalle aralarına yaklaşık 18 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi yapılmıştır İnşallah bu çalışmalarımız sonrası kasabamız da toz toprak hiçbir yol kalmayacak.

Su Sayaçları İhalesi Yapıldı



Yine Kasabamız içme suyu sayaçlarının ihalesini de yapılarak 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde hizmete girecektir dedi.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu Bu hizmetlerde emeği geçen AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın A.Erdal Feralan, Sayın Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e Göre kasabası ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

 Seçimlerden sonra Göre kasabasına yaptığı çalışmalarıyla ve yatırımlarıyla kasabalı vatandaşların yüzü gülüyor...

Yapılan çalışmaları bizzat yerinde her gün takip ederek inceleyen Başkan Topçu, Göreli vatandaşların da büyük takdirini topluyor.