Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in: “Nevşehir’de asfaltı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak” açıklamasının ardından Nevşehir Belediyesi ekipleri, Nevşehir’in her noktasına ulaşım rahatlığını sağlamak için asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı tamamlanan mahallelerde asfalt çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Hem hızlı hemde 
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getiren Nevşehirli Mahalle sakinleri ve esnaflar yolları baştan sona kadar asfaltlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlar, " Şehrimizdeki tüm ana ve Mahallemizdeki tüm ara sokaklar belediye tarafından asfaltlandı. Çok güzel oldu. Bu güzel hizmetinden dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine Teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.  Öte ayndan Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü sorumluluğunda (Afat Evler) Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nin ana yollarında tamamlanan sıcak asfaltlama  çalışmaları, bugün  350 Evler Mahallesi’nde devam etti.
Nevşehir’de daha sonra Yeni, Emek, Esentepe, İbrahim Paşa, Kıratlıoğlu, ve Sümer Mahallesi’nin de ana yolları da  sıcak asfalt  ile kaplanacak.