Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, güne esnafı ziyaret ederek başladı. Her köşe başında bir vatandaşla sohbet eden Başkan Ünver, bir esnafın davetini geri çevirmeyerek çayını içti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Ünver, "Nevşehirli Esnafımız Tahsin Bey'e misafir olduk. Sıkıntılarını dinledim ve sohbet ettik. Misafirperverliğine teşekkür ederim" dedi.

Görev süresinde her zaman halkın içinde olduğunu, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini ve çözüme kavuşturmak için çalıştığını aktaran Başkan Ünver, "Esnafımızın düşüncesi ve istekleri bizim için çok önemli, bugüne kadar hep halkın içinde oldum. Bu sayede vatandaşların ihtiyaç ve önerilerini yerinde dinleyip olabilecek en etkili şekilde hizmet verdik. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve temaslarımıza aynı şekilde hiç ara vermeden devam edip, tempomuzu her geçen gün daha çok arttırarak hizmet çıtamızı en yükseklere ulaştırma gayreti ve kararlılığı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile el emeği ile geçinen ve evine ekmek götürebilmek için çalışan tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim" dedi.