Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Toplantısına, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Oda Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Başkan Yardımcısı Rahmi Yüzer, Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Tetik, Mustafa Ateşlioğlu, İzzettin Tükel, Erdoğan Korkutmaz ve Mustafa Başpınar ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pınarbaşı, yaklaşık 580 üyesi bulunan Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e Nevşehir ve Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Toplantıya onur konuğu olarak katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, her zaman esnaf ve sanatkarımızın görüş ve fikirlerinin önemli olduğunu bu anlamda birlik ve beraberlik içinde çalışmanın ilimize değer katacağını ifade etti.

Nevşehir ve Nevşehir sanayisi hakkında bilgi alışverişi ile istişarelerin yapıldığı toplantı sonrası Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pınarbaşı, yaptığı açıklamada;" Değerli Belediye Başkanımız Hasan Ünver, yönetim kurulu toplantımıza teşrif edip bizleri onurlandırdı. Belediye Başkanımıza, odamız ve sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.