NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 13 Yıllık belediye başkanlığı süresince ilimize önemli yatırımlar kazandırdı. Ancak son günlerde kendisinin büyük bir keyifle anlattığı üç proje önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Başkan Ünver’in gurur tablosu hizmetler olacak.

Kendisini makamında ziyaret eden özel misafirlerine özel çekimi yapılmış fotoğraf ve görüntülerini izleten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kale ve civarındaki yer altı şehrinde yapılan çalışmaları bizzat görüntüleriyle misafirlerine izlettiriyor. Geçtiğimiz iki gün süresince Nevşehir’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’ya da görüntüleri izleten Başkan Ünver, Bakanlığın da desteğiyle bu yer altı kentinin turizme kazandırılmasıyla Nevşehir’in turizmine çok önemli bir katkı sağlayacakları görüşüşünde.

Başkan Ünver’in üzerinde durduğu diğer bir yatırım ise içerisinde Camii, İmam Hatip Lisesi, Müftülük Binası ve çeşitli birimlerinde bulunacağı külliye binaları. Önümüzdeki yıl tamamlandığında Nevşehir’in çok önemli bir hizmet alanına daha kavuşacağına dikkat çeken Başkan Ünver, her anını bizzat takip ettiği ve fotoğraf ile görüntülerle ölümsüzleştirdiği külliyenin yapımına destek olan hayırseverlere bir kez daha teşekkür ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bu günlerde gururla ve bir o kadarda keyifle anlattığı çalışmalardan biri de Nevşehir Belediyesinin dağınık bir fiziki yapıdan kurtulup tek binada hizmet verebileceği yeni belediye binası.

Yeni belediye hizmet binasının temellerinin geçtiğimiz günlerde atıldığını ve önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete gireceğine dikkat çeken Başkan Ünver, Nevşehir halkının böyle bir belediye binasını hak ettiğine de vurgu yapıyor.

Özellikle belediye binasıyla ilgili yapılan eleştirilere tepki gösteren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kendisinin binanın tamamlandıktan sonra 3 yıl görev süresinin kalacağını hatırlatırken, bu binanın kendisinden sonra gelecek belediye başkanı ve başkanlarına da önemli bir jest yatırım olacağını işaret ediyor.