Kavak kasabasında iş makineleriyle başlatılan çalışma sonucu dağın yamacını yarıp, kayaları kıran belediye ekipleri, zemini düzelterek yolu genişletti.

Nevşehir Merkez ilçeye Bağlı Kavak Kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit, "Kavak sevdamızdan dolayı yollar bizim için büyük önem arz ediyor. Çalışması devam eden burada yollar çok dardı bu yüzdende bir çok kazalar oluyordu. Ferhat değiliz ama Ferhatın Şirine aşkı misali halkımıza olan sevdamızla dağları deldik. Hizmet sevdamızla dağı delip, yol genişliğini 6 metre daha genişletecek çalışmanın startını vermiş olduk." dedi.

Başkan Yiğit'e ilk tebrik MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir'den geldi. Demir yaptığı açıklamasında; "Kavak Belediye Başkanımız Sayın Celal Yiğit İle Birlikte Kasaba Çevre Yolumuzun Genişletme İnşaatını Yerinde İnceleyip Bilgi Aldık. Yapılan çalışma ile 8 metre Olan Yolumuz 24 metre olarak genişleyecek. Bu güzel çalışma için kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Kasabamıza Yapılan Ve Yapılacak Olan Tüm Hizmetlerde Başkanımız Celal Yiğit'in Yanlarında olduğunu bildirdik" dedi.