Yiğit Kavak da dolaşmadık ev sıkmadık el bırakmıyor

Ak Partiden yeniden Kavak Belediye Başkan Adayı gösterilen Başkan Celal Yiğit, Kavak kasabasında seçim çalışmaları çerçevesinde sabahın erken saatlerinden akşam geç vakitlere kadar beldenin değişik noktalarında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerinde Kavaklı vatandaşların bağrına basarak büyük ilgi ve destek gösterdiği gözlemlenirken,Özellikle ev ve kahve sohbetlerine gencinden yaşlısına Kavak halkı büyük ilgi gösterirken Başkan Yiğit’de belde halkına hem yerelde hem de hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, yeni döneme ilişkin düşüncelerini açıklıyor

 

DARBE YAPACAKSA HALK YAPSIN

Ak Parti Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ev sohbetlerinde genel siyaset üzerine açıklamalarda bulunurken, Ak Kadroların son 10 yılda büyük hizmetlere imza attığını ifade ederek ,maalesef bir takım iç ve dış güçlerin farklı senaryolarla ülkenin önünü kesme gayreti içinde olduğunu ifade etti.

Yiğit“ bir zamanlar postmodern darbelerle halkın egemenliğine darbe vurmak isteyen zihniyet bugün maalesef dost modern darbe olarak tabir ettiğimiz senaryolarla halk iradesine engel olmak istiyor.Bizlerde diyoruz ki işte önümüzde 30 Mart seçimleri var.Darbe yapacaksa orada halkımız yapsın.Artık halkın iradesine ipotek koymayı bırakın,halkımız Ak Parti iktidarıyla birlikte hizmete doydu.Her alanda ülkemiz büyük atılımlar yaptı, 2023 Türkiyesi’nin hayallerini kuruyoruz artık.” diyerek Kavaklı seçmenlerden halkın iradesine sahip çıkmalarını istedi.

 

ARTIK ŞEHİT HABERLERİ GELMİYOR

Her yıl tüm ülkeden olduğu gibi Kavak kasabamızdanda onlarca mehmetçiğimizi askere dualarla uğurluyoruz diyen aşkan Yiğit Ak Partiyle birlikte ülkemizin birliğinden ve kardeşliğinden hiçbir taviz vermeden terörsüz bir ortam inşa etmeyi başardığına vurgu yaptı.

Kavak ta gençler le buluşan Başkan Yiğit ve beraberindekiler  ülke gündemine dair sohbet ederken,  “maalesef bunun belli çevrelerde rahatsızlık oluşturduğunu görüyoruz, bizler ülkemizde kardeşlik köprüleri kurarken birileri adeta terörün yeniden canlanması adına çalışıyor. Geldiğimiz noktada Doğu ve Güneydoğu illerimizde ticaret canlandı, turizm canlandı, bölgede yatırımlar hız kazandı, insanlar köylerine dönmeye, mezralarına çıkmaya, yıllardır gidemedikleri dağlara, yaylara gitmeye başladı. Bölgeye yatırımcılar gelmeye, Türkiye’nin her tarafından turistler, ziyaretçiler gelmeye başladı.Bütün bunların ötesinde, anneler, babalar oğullarının şahadet haberini, ölüm haberini almadı.İşte sizler 30 Mart’ta bu iradeye sahip çıkacaksınız ki bir daha terörün ülkemizi esir aldığı dönemler yaşanmasın.” diyerek gençlerden destek istedi.

 

SAĞLIK VE ULAŞIMDA HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Programlar çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ve beraberindekiler esnaflara bol kazançlar dilerken bir kamyon şöförü esnafın sorusu üzerine Başkan Yiğit ülkemizin son on yılda  ulaşım anlamında hayal edilemeyen projelere imza attığını ifade ederek “2003’te toplam 6100 kilometre yolumuz varken, şu anda ortalama 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık.
Hızlı trenlerle ülkemizi adeta demir ağlarla ördük.Marmaray , 3.Boğaz Köprüsü ve Dilovası’nda yapımı devam eden Körfez Köprüsü ülkemizin adeta prestij projeleri oldu.Bölgemizde bunlardan nasibini aldı.

Beldemizin adeta her noktasında yaptığımız çalışmalarının ardından yolları baştan sona yeniledik. 
Devam eden projelerimizle birlikte Kavak adeta bir buluşma noktası olacak “ diyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.