Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi İhtiyaç Sahiplerinden Yoğun İlgi Görüyor. Ürgüp Belediyesi Kadın Meclisi tarafından başlatılan ve Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül kazandıran proje ile vatandaşın evinde ihtiyaç fazlası olan malzemeler Belediye vasıtasıyla ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ulaştırılıyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezini Ziyaret Etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesi tarafından kurulan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan Sosyal Belediyecilik ödülü alan ve sürekliliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veren el ile alan eli buluşturan Yardımlaşma Merkezi"ni ziyaret ederek merkez çalışanlarından bilgi aldı.

Merkezden yapılan açıklamada "Yardımlaşma Merkezimize haber verilmesi halinde görevli bir personel ve bir araç belirtilen adrese giderek yardım malzemesini alabilmektedir. Bunun için Merkez görevlisi Songül Nesrin Gazel'e 0 544 334 62 48 No'lu telefonundan veya Ürgüp Belediyesi Garaj Amiri Ramazan Başdeli'ye 0 532 677 44 20 Nolu telefonundan ulaşarak soğuk kış günlerinde ihtiyacınız olmayan bir malzemeyi ihtiyacı olan birine ulaştırarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.