Ürgüp Belediyesi tarafından planlanan, projelendirilen 2. etap asfalt çalışmaları planlandığı gibi kısa sürede tamamlanarak yolların trafik işaretleri çizildi.
Belediye Başkanı Fahri Yıldız, geçtiğimiz sezon 100.000 m² sıcak asfalt çalışmasının ardından bu sezonda da yarım kalan noktalarda planladıkları sıcak asfalt  kaplamayla en kullanışlı ve modern yolların yapımını tamamlayarak yolların dünya standartlarındaki çizgi çalışmalarını da tamamladıklarını söyledi.
2009 yılında "Sen Ürgüpsün Büyük düşün" sloganı ile yola çıkarak altyapı gibi büyük işlere başladıklarını kaydeden Yıldız, 2014 yılında da "Ürgüplü lafa değil, icraata bakar" sloganıyla yola devam ettikleri hatırlattı.
Ürgüp'ün kaybedecek bir saati bile olmadığı düşüncesiyle 2009 yılından itibaren gece gündüz ekibi ile birlikte çok çalıştıklarını söyleyen Yıldız, "Vatandaşlarımızın duaları, Allah'ın yardımı, İktidarın gücü ve kişisel tecrübelerimiz ile Ürgüp için geleceğe yönelik büyük işleri başardık elhamdulillah dedi.
Ürgüp'ün artık önü açık olduğunu vurgulayan Yıldız, bir zamanlar müteahhitlerin hak edişlerimizi alamayız korkusuyla ihalelerinden kaçtığı Ürgüp Belediyemize artık köklü ve kurumsal bir çok güçlü firma girerek büyük işleri başarmamıza ortaklık ediyorlar. En son büyük işlerimizden sıcak asfalt ihalemizde Kayseri firması Nalbantoğlu tarafından planlandığı gibi 10 gün içerisinde tamamlandı. Bir gün içerisinde de Dünya standartlarında çizim çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki yıl içinde planımız Cumhuriyet Meydanımızda prestij çalışmalarla andazit doğal kaplama gibi güzel fikirlerimiz var araştırıyoruz. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık, en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. dedi.
Gerek sosyal medya aracılığı ile gerek bizzat gelerek ve gerek telefonla arayarak kendilerini tebrik eden ve teşekkür eden vatandaşların kendilerine güç verdiğini ifade eden Yıldız, “Kadirşinast hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Güle güle kullansınlar biz onlara hizmet için bu makama geldik” dedi.