Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray Belediye Başkanı Sayın Bayram Yılmaz Kadir Gecesi dolayısıyla yayaımladığı Mesajında;

 KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
- Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Ey Allahım bu Kadir Gecesi Hürmetine Filistinde, Arakanda, Doğu Türkistan da, Suriye de, Mısır da ve dünyanın birçok yerinde baskıya , zulme maruz kalan bütün Müslüman kardeşlerimize yardım et. Zalimlerin sonunu getir. Müslümanların birbirini sevmesini nasip et, Müslümanları birleştir ya RAB, Müslümanları KURAN ve SÜNNET yolundan ayırma Allahım...

Yine bu mübarek gecede insanlığın ebedi refahına sebep olacak, ona Bereketli bir ömrü kazandıracak bir fırsat verilmektedir. Bu geceyi dua, zikir ve ibadetle geçiren kişi, ancak seksen sene gibi uzun bir ömürde kazanabileceği ecir ve sevabı bir gecede elde etme bahtiyarlığına ermiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, hislerin ve duyguların zirveye çıktığı Ramazan ayında bilhassa yaklaşan ve bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Rabbü'l-Alemin'e ihlas ve sadakatle iltica etmeli ve bu geceyi ibadet ve istiğrafla geçirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Teşrik-i mesai sırrına ehemmiyet verdiğimiz ve birlikte çalışacağımız tüm insan ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni şöyle tebrik ederiz; Seksen küsur sene ibadetli bir ömr-ü bakiyi temin eden Ramazan'ı şerifinizi bütün ruh-u canımızla tebrik ve her gecesi bir nevi Leyle-ı Kadir hükmünde hakkımızda menfaatar olmasını niyaz ederim" dedi.
Bayram YILMAZ
Sulusaray Belediye Başkanı