Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Belediye Personeline özel yemekli bir toplantı yaptı. Geçtiğimiz bir yılın değerlendirmelerinin yapıldığı yemekli toplantıda, 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan ve halihazırda devam eden projelerin durumu görüşüldü.​

Nevşehir'de ki Ciğerci Yakup restaurantta Belediye personeli onuruna verdiği yemekte personelleri ile bir araya gelen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli burada yaptığı konuşmada; sevgili yol arkadaşlarım, değerli kardeşlerim bizimle gece gündüz kıymetli Özkonak halkına hizmet veren değerli çalışanlarım. Biz 4. yılımızı geride bıraktık ve 5.yılımızın başlangıç iş takviminin başlayacağı ay içindeyiz. Bu ay içerisinde tüm memur ve işçi kardeşlerimizle bir araya gelmek Özkonak için bundan önce neler yaptık, bundan sonra neler yapacağız meselesini konuşmak için ve sizlerin de var olan sıkıntı isteklerinizi masaya yatırıp doğru bir yol almak ve 2018 yılını Özkonak kasabamızı inşallah geçen yıllarda olduğu gibi şantiye ye çevirip güzel bir yıl haline getirmeyi hedefliyoruz. 

"Özkonak Büyürse, TÜRKİYE Büyür..."
Tüm çalışanlarım benim için çok önemli ve tepside bir biriyle eşittir, görevi ne olursa olsun biz bugüne kadar yönetim olarak hiçbir zaman taşeron çalışanlarımız, kadrolu işçi kardeşlerimiz ve memur kardeşlerimizle beraber bir ayrıma gitmeden bu yolda sizinle yürümekten hakikaten zaman zaman sıkıntılara rağmen haz duyduk, neden herkesin bir mihenk taşı var, hepimizizn tek ortak hedefi var oda Özkonak halkına hizmet hedefidir. Bu güne kadar Allaha şükürler olsun çok büyük yol kat ettik, kasabamız alt yapı ve üst yapı donatı alanını ve tüm emeğimizle hepimizin yapılan projelerde hepinizin alın terinizi görüyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Böylesi güzel bir kasabamıza hizmetlerin en güzeline layık Özkonaklı hemşehrilerimize şuana kadar  yaptıklarımız yapacaklarımızın da teminatı. Onların yapılan hizmetler için Bir Allah razı olsun demesi tüm yorgunluğumuuzu alıyor. Ama tamam mı, yeter mi  bitti mi elbetteki hayır. Benim felsefemde de partimizin vizyonunda da "Durmak yok hizmete devam" var. Özkonak Belediyemiz bir çok ilçelerdeki Belediyelerin dahi yapamadığı bir çok hizmeti bu kısa süreye sığdırarak büyük başarıya imza atmıştır. Bu başarı hepimizin. Ve bunu birlikte el ele vererek ekip ruhuyla hep birlikte başardık. Ve Belediyemizi artık bir kurumsal yapıya büründürdük çok şükür. Şunu hiçbir zaman unutmayın, biz bir aileyiz bir babanın ailesine sahip çıkma koruma içgüdüsü Özkonak Belediyesindeki yönetimde de bu var. Bizler sizleri hiçbir zaman evin dışındaki biri görmeyip kardeşimiz bilip bağrımıza bastık ve bundan sonrada böyle yapacağız. 2017 güzeldi 2018 Allah'ın izniyle daha da güzel bir yıl olacak. Ben buradan güzel kasabamız Özkonak halkımıza yapılan Belediye hizmetlerinde emekleri geçen siz değerli tüm personellerime teşekkür ediyorum. Hiç Bıkmadan, usanmadan, küsmeden darılmadan, bir olarak birlik olarak diri kalarak hizmetlerimize 2018'de devam edeceğiz. Herşey Özkonak için. Ve Özkonak Büyürse Avanos Büyür Avanos Büyürse Nevşehir ve Nevşehir Büyürse TÜRKİYE Büyür...

Başkan Yürekli son olarak, 06 Ocak Cumartesi Günü Başbakanımız Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Nevşehir AK Parti Merkez İl 6’cı Olağan Kongresine tüm personellerimizi Aileleriyle birlikte Kongreye katılmaları için davet etti.

Başkan Yürekli'nin konuşmasını akabinde Belediye personeli sıkıntılarını ve isteklerini Başkana ilettikten sonra yemekli toplantı sona erdi.

Özkonak Belediyesi tarafından tarihinde ilk kez düzenlenen personel birlik günü yemekli toplantısında, bir araya gelen belediye çalışanları unutulmaz bir gün yaşadılar. 

Özkonak Belediye personelleri kendileri için yapılan jest için Belediye Başkanı İlker Yürekli'ye teşekkür ettiler.