AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz’den Başsağlığı ve Taziye Mesajı

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi yakınlarındaki Çamlıca-3 baraj gölüne düşen midibüste hayatını kaybeden 8 öğretmen ve yakınları için başsağlığı ve taziye mesajı yayınladı.

1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla resmi tatil olması nedeniyle Gülşehir İlçesi’ndeki  Sevim Erdoğan Öz ilköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerin eşleri ve çocuklarının da katıldığı Kayseri gezisinde yaşadıkları feci Kazadan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını ifade eden Açıkgöz; “ Öğretmen kardeşlerimizi bu elim trafik kazasında kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Dün sabah saatlerinde meydana gelen bu kaza şehrimizi ve bizleri derin bir yasa boğmuştur. Kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.”

SUNAR’DAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi yakınlarındaki Çamlıca-3 baraj gölüne düşen midibüste hayatını kaybeden öğretmen ve yakınları için; “Yasımız büyük, acımız çok derin” dedi.

Trafik kazasında hayatını kaybedenler  için başsağlığı ve taziye mesajı yayımlayan Sunar;  “1Mayıs işçi bayramı dolayısıyla resmi tatil olması nedeniyle Gülşehir İlçesi’ndeki  Sevim Erdoğan Öz ilköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerimizin eşleri ve çocuklarının da katıldığı Kayseri gezisinde yaşadıkları feci kaza şehrimizi ve bizleri derin bir yasa boğdu. Kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” 


 Başkan Cingil'den Taziye Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kayseri'de meydana gelen ve 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

 Nevşehir'in Gülşehir ilçesinden 1 Mayıs tatilini değerlendirmek için Kayseri'ye giden öğretmen ve öğrencilerin hayatını kaybettiği olay ile ilgili Göreme Belediye Başkanı Nuri Cİngil taziye mesajı yayınladı.

Cingil'in mesajı şu şekilde;

" 1 Mayıs tatilini değerlendirmek için Kayseri'ye gittiklerinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden öğretmenlerimize, velilerimize ve çocuklarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar ve yakınlarına ise sabrı cemil diliyorum. Bu tür elim kazaların bir daha yaşanmamasını umud ediyor ve kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah'tan rahmet diliyorum."


ÖDEMİŞ'TEN TAZİYE VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

 

 1 Mayıs Günü  Gülşehir ilçemiz öğretmen ,öğrenci ve ailelerini taşıyan minibüsün Yahyalı yakınlarında baraja uçması sonucunda 8 hemşehrimizi kaybettik.24 hemşehrimiz yaralı ikisi de kayıp.İlimizde benim hatırlayabildiğim yaşanan en büyük felaket e büyük acı budur.Hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet ailelerine ve eğitim camiamıza başsağlığı,yaralı hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın

 

Bekir ÖDEMİŞ

Ürgüp önceki Belediye Başkanı 



Nevşehir gönüllüleri adına BAKİ ÖNCEL 

Geleceğimiz ümidimiz gençlerin yetiştirilmesinde büyük emeği geçen, eğitim camiasından, Kayseri Yahyalı kazası sonucu hayatlarını kaybeden eğitimcilerimizin aile fertlerine ve kazada hayatını kaybeden diğer vatandaşlarımıza ALLAHDAN RAHMET, yaralılara en kısa zamanda acilen şifa  diliyor. İHH ( İNSANİ YARDIM VAKFI ) Nevşehir gönüllüleri olarak ailelerine SABR -I CELİL  diliyoruz. milletimizin başı sağ olsun..

      İHH ( İNSANİ YARDIM VAKFI ) Nevşehir gönüllüleri adına BAKİ ÖNCEL 

BAŞSAĞLIĞI MESAJI.


1 Mayıs tarihinde, Gülşehir ilçemizin,bir grup öğretmen ,öğrenci ve beraberinde ailelerini taşıyan midibüsün,Kayseri nin,Yahyalı ilçesi yakınlarındaki talihlsiz bir şekilde baraja düşmesi sonucunda, 10 vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bu üzücü kaza hepimizi derinden yaralamıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, kederli ailelerine ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyor.ayrıca yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

ERSAN
 ERKUT

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI‏


Elim bir trafik kazsı sonucu Eğitim Camiamızın değerli Öğretmenleri ve aile fertlerinin vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Yaralılara acil şifa , ölenlere Allahtan rahmet diler , başta Eğitim Camiası olmak üzere aile ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

 

NEVŞEHİR SMMM

 

ODA BAŞKANI

 

Oruç IRMAK

KARDELEN KOLEJİ’NDEN TAZİYE MESAJI 


Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi yakınlarındaki Çamlıca-3 baraj gölüne düşen midibüste hayatını kaybeden öğretmen ve yakınları için; “Yasımız büyük, acımız çok derin” dedi. 


Trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı ve taziye mesajı yayımlayan Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe; “1Mayıs işçi bayramı dolayısıyla resmi tatil olması nedeniyle Gülşehir İlçesi’ndeki Sevim Erdoğan Öz ilköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerimizin eşleri ve çocuklarının da katıldığı Kayseri gezisinde yaşadıkları feci kaza şehrimizi ve bizleri derin bir yasa boğdu. Kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” Diye konuştu.