Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Batı Medeniyeti Bir Mahluk-ı Asil midir? Yoksa Tek Dişi Kalmış Canavar mıdır?’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Keskin konuşmacı olarak katıldı.
NEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Haşim Erdoğan yaptı.
Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Mustafa Keskin, medeniyetin tarihsel arka planını anlattıktan sonra Batı Medeniyeti’nin Türk Milletine yönelik tarihi süreç içindeki tutumunu değerlendirerek Türk Milletine kazandırdıkları ve kaybettirdikleri üzerinde durdu.
Soru ve cevap bölümüyle devam eden konferans, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Haşim Erdoğan’ın Prof. Dr. Mustafa Keskin’e teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.