Sosyal medya da konuya dair pek çok şikayet olmasına rağmen firma hala faaliyetine devam ediyor. Numarayı geri arayan kişilere ise firmanın bir sağlık firması olduğu belirtilerek, çekiliş sonucu cep telefonu kazandıkları iddia ediliyor ancak, sağlık hizmeti almaları da şart koşuluyor.

 Sosyal medya da dile getirilen bazı şikayetler ise şöyle;

“Telefon kazandınız diye arayan dolandırıcı bir firma numarası. Geri aradım. Medical'a ait bir numaraymış. Telefon numaramı nerden aldınız deyince, daha önce gittiğim bir hastaneden kampanya referans numarası olarak geçildiğini söyledi. Hasta bilgilerini başka birileriyle paylaşmanın yasal olmadığını bilip bilmediklerini sorduğumda, pişkin pişkin “öğrendik” diye cevap verdiler. Numaramı kimden aldıklarını öğrenmek için 5 dakika telefonla beklettiler. En sonunda da yüzüme kapattılar.”

 “Kız arkadaşım belinde olan sorunlar yüzünden geçen hafta bir dizi özel hastane süreci yaşadı. Doğal olarak telefonunu MR'cılara ve bir takım özel hastanelere verdi. Bu süreçten 1 hafta sonra bu numaradan aradılar. Söylediklerine göre sağlık firmasıymış. Çekiliş ile Iphone 4 kazanmışız. Aradıklarında saat 17:30 falandı, saat 18:00'den yani mesai bitmeden önce mutlaka kayıt olmamız gerekmekteymiş. Kız arkadaşım kendilerini araştıracağını 15 dakika sonra aramalarını söylediğinde karşıdaki ısrarcı kadın sanki ölümsüzlüğün formülünü bulmuş da, mesai bitmeden satmaya çalışıyormuş gibi ısrar etti. Neyse telefonu kapattık ve araştırınca ne olduklarını gördük. 15 dakika  sonra elbette aradılar. Kız arkadaşım direkt, “siz dolandırıcıymışsınız” diye yüzlerine vurdu. Arkadan "ne diyor", "neden almıyor" gibi şeyler duyduğunu söyledi.