Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Kaya ve Oktay Şımarmaz’ ın yanı sıra  hizmet birimlerinin amirleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında gerçekleştirilen istişare toplantısında, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf  Kaya ve Oktay Şımarmaz ve hizmet  birim amirleri, sürdürülen belediye çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aktardılar.

Belediye Başkanı Atilla Seçen,  vatandaşların belediye hizmetlerinden etkin  ve hızlı bir şekilde yararlanması, ortaya konulan çalışmalarda kalite standartının artırılması ve geliştirilmesi  için, birim amirleriyle birlikte istişare toplantısının belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi.

Vatandaşların doğumdan ölüme kadar  hayatın her alanında etkin bir misyon üstlenen Nevşehir Belediyesi’nin, yol, su, kanalizasyon gibi zorunlu ihtiyaçlarının karşılanmasının  yanı sıra eğitim başta olmak üzere   çevre, sosyal , kültür ve sanat alanında  da bir dizi  çalışmalar gerçekleştirdiğini  dile getirdi.  Seçen şöyle konuştu: “ Klasik  belediyecilik anlayışı içerisinde olan bir Nevşehir Belediyesi artık yok. Saygıdeğer halkımızın hayatın her alanında yanı başında olan belediyenin ,halkımıza ulaştırması gerekli hizmetlerde hızlı,kaliteli ve beklentilere uygun bir yapı içerisinde  olması da büyük bir zorunluluk taşıyor. Bu nedenle birim amiri arkadaşlarımızla istişarelerini bundan sonraki süreçte de devam ettirip, halkımızın hayat kalitesini de yükselteceğine inandığımız çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum. “ dedi.