Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, Anadolu Ajansının kuruluşunun 98. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver mesajında, 6 Nisan 1920’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından  Anadolu’daki Milli mücadelenin haklılığını dünya kamuoyuna duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansının, bugüne kadar  tarafsız, hızlı ve etkin habercilik anlayışı içerisinde hareket ettiğini ifade etti.

Mesajında Anadolu Ajansı’ nın Türkiye genelinde olduğu gibi yurtdışı temsilcilikleri aracılıyla büyük bir haber ağı oluşturduğuna  dikkat çeken Ünver mesajında daha sonra şunları kaydetti :  “ Anadolu Ajansı, basın hayatında izlediği yayın çizgisi ve kalitesiyle onurlu bir duruş içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Toplumumuzun gören gözü, sesi ve kulağı olarak geçmişte olduğu gibi bugünde gerek yurt içerisinde ve gerekse de yurtdışındaki etkin haber ağı ile basınımızın en önemli bilgi kaynağı olmayı sürdürmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir anlayış içerisinde hizmetlerini devam ettiren Anadolu Ajansı, aradan geçen süre içerisinde güçlenerek bugün yurt dışındaki yaygın büro ağıyla Türk ve dünya kamuoyu için önemli bir haber ve bilgi kaynağı haline gelmiştir.’

Belediye Başkanı Ünver, mesajının son bölümünde Anadolu Ajansının 98. Kuruluş yıldönümünde ajansın  her kademesinde görev alan çalışanlarını tebrik etti ve  Anadolu Ajansının bundan sonraki çalışmalarında da başarılar temennisinde bulundu.