Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası(BEM-BİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyarette, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, sendikada yürütülen  çalışmalarına ilişkin olarak Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler aktardı. Sevinç, sendika olarak ülke genelinde en uyumlu bir şekilde ilişkilerin sağlandığı belediyelerden birinin de Nevşehir olduğunu belirterek, sendikal ilişkilerin gelişmelerine sağladığı katkılardan dolayı Ünver’e teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, işçi ve memur sendikaları arasında herhangi bir fark gözetmeksizin çalıştıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde bu çerçeveli çabaların devam edeceğini ifade etti.
Sevinç ziyaretin anısına Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Mehmet Akif Ersoy’un Safahat Külliyatı hediye ederken, Belediye Başkanı Ünver de, Avanos el sanatları ürünü olan  anfora hediye etti.