NEVŞEHİR(MHA) AB Komisyonu İstidam ve Sosyal İşler Genel Müdürlüğünden IPA ve Dış İlişkiler Bölüm Başkanı Bay Thomas Bender ve yardımcısı Bay Aristotalis Margos ile birlikte AB Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticileri Prof. Dr. Mustafa Balcı ve Numan Özcan Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi kapsamında bir dizi inceleme ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından ortaklaşa finanse edilen İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında yürütülen ve Kurumun faydalanıcısı olduğu “ Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi çalışmaları kapsamında temin edilen tabletlerin amacına uygun ve etkin şekilde kullanıldığını yerinde görmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan heyet üyelerine; Sosyal Güvenlik Denetmeni Yusuf Acar Sosyal Güvenlik açısından İlimizin durumu, Kayıt dışı İstihdam ile mücadelede ve denetimlerde tablet bilgisayarların kullanımına yönelik sunumda bulundu.

İl Müdürlüğü Eğitim ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sunuma müteakip İl Müdür Yardımcıları Erdin Polat ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Yusuf Acar söz konusu heyetin, çalışmalar ve Kurumsal tanıtıma yönelik sorularını cevaplandırdılar.